Siblings Helsinki järjestää skeittileirin 18-30-vuotiaille LGBTQ+ skeittareille yhdessä Allianssin kanssa.

Missä: Helsinki

Milloin: 5.-18.7.2021

Ilmoittaudu mukaan täällä: https://docs.google.com/forms/d/16TOeCPyLnmFJkFW4k5yn_-zvcNLvt0gGZ6NZU-3h0Rk/viewform?edit_requested=true

Sateenkaariskeittileiri on tarkoitettu skeittaaville 18-30 -vuotiaille LGBTQI+ nuorille. Leirillä ollaan näkyviä, kuuluvia ja sen aikana skeitataan, keskustellaan yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon teemoista,  tutustutaan paikallisiin toimijoihin. Tämän kaksi viikkoa kestävän ohjelman aikana tehdään yleishyödyllistä työtä, kuten siivotaan, korjataan, kunnostetaan paikkoja ja järjestään hyvänmielen skeittikouluja, sessareita sekä toimintaa Siblings Helsinki ry:lle. Ensisijaisesti leirillä vietetään aikaa yhdessä, huolehditaan ympäristöstä ja toisistamme.  Leirin vastuuhenkilöinä toimivat Siblings Helsingin Enni Kalilainen ja Janita Juvakka. 

Majoitus järjestetään kotimajoituksessa ja/tai paikallisessa nuorisotalossa. Ruokailut järjestetään eri tavoin, tiimiläiset pääsevät myös osallistumaan ruoanlaittoon. Yhteistyössä mukana: Loukko, Oranssi, Kontulan Nuorisotalo Luuppi ja Nuorisotalo Apaja

Vaatimukset: Vapaaehtoisilla tulisi olla jonkin verran aikaisempaa kokemusta rullalautailusta. Odotamme, että jokaisella vapaaehtoisella olisi oma skeittilauta. Eritasoiset skeittarit ovat tervetulleita. Olisi kuitenkin hyvä, jos olet jo itsevarma rullaamaan skeittilaudalla ja olet jollain tasolla tutustunut skeittiparkkien obstaakkeleihin. Odotamme osallistujilta myös kiinnostusta yhteisöllisyyden ja yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon teemoihin. 

Lue lisää: https://www.nuorisovaihto.fi/uutiset/kesan-eu-tuetut-vapaaehtoistiimit-suomessa-esc-volunteer-teams-finland