Siblings Helsinki ry on vuoden 2021 alussa perustettu skeittiyhteisö LGBTQ+ ihmisille.
Toiminnan lähtökohtana on edistää sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen asemaa osana skeittikulttuuria ja yhteiskuntaa, sekä luoda yhteenkuuluvuuden tunnetta yhteisössä
.

Siblings järjestävää jäsenilleen muun muassa tapahtumia ja harrastusmahdollisuuksia. Tarkoituksena on edistää moninaisuutta rullalautailukulttuurin sisällä luomalla turvallisia tiloja ja kannustamalla ihmisiä skeittaamaan, tutustumaan toisiinsa, kehittymään ja jakamaan taitojaan yhdessä.

What is queer skateboarding?

”I think queer skateboarding is revolutionary, queer skateboarding is everything conventional skateboarding isn’t.  There aren’t really unspoken rules or guidelines we have to follow to remain in the cool guy club. You kind of just be yourself and do whatever the fuck you want because that’s what we’re all doing anyways without the magnifying glass of cis-hetero skater boys telling us what we need to do or how we need to do thing.”

Leo Bañuelos

from the YouTube video "Loveletter To LGBTQ+ | Jeff Grosso’s Loveletters to Skateboarding | VANS"

Hallitus 2021

Puheejohtaja Enni Kalilainen

Varapuheenjohtaja Janita Juvakka

Rahastonhoitaja Satu Kruus

Missio

Tavoitteenamme on luoda osallistava ja skeittaava LGTBQ+ yhteisö.

Haluamme tarjota inklusiivisia tiloja, jotka toivottavat tervetulleiksi kaikki taitotasostaan ja taustoistaan riippumatta. Yhteisön keskiössä ovat queer skeittarit, joille luodaan mahdollisuuksia olla näkyviä omana itsenään.